Welkom bij D’oude Pastorie.

D’oude Pastorie is een prachtig monumentaal historisch pand maar met alle comfort van de hedendaagse tijd. De gasten beschikken over een eigen ingang met een gastenwoonkamer en gratis Wi-Fi. De woonkamer bevindt zich op de benedenverdieping in het voormalige koetshuis en is voorzien van alle gemakken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de eetkamer (enkel voor ontbijt), het terras, het zwembad (seizoen) en de tuin. Naast het zwembad is de sauna waar u tegen een bescheiden toeslag gebruik van kunt maken. Dit alles is gelegen in een zeer grote, fraai aangelegde en gevarieerde tuin. In de tuin is o.a. een grote loungeruimte met open haard. Ideaal voor ‘s avonds, waar u warm en droog kunt zitten. De ruime gastenkamers bevinden zich op de eerste en de tweede verdieping.

Er wordt s ’morgens een heerlijk ontbijt geserveerd. In de buitenkeuken bestaat de mogelijkheid om zelf een eenvoudige maaltijd te bereiden. Er zijn goede gratis parkeermogelijkheden en er is een afsluitbare fietsenstalling.

D’oude Pastorie is gelegen in de directe omgeving van verschillende natuurgebieden zoals Landgoed de Baest, Landgoed de Utrecht en de Neterselse heide, een gebied bij uitstek geschikt voor lange wandelingen en mooie fietstochten. Maar D’ oude Pastorie is ook centraal gelegen in de driehoek Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch waar u terecht kunt voor musea bezoek, theater en film. De gezellige dorpskernen van Oirschot, Hilvarenbeek, Eersel en Oisterwijk zijn zeker een bezoek waard en liggen op fietsafstand. D’ oude Pastorie ligt vlakbij De Efteling, De Beekse Bergen, Den Bockenreyder en golfbaan Midden Brabant.

Helaas is onze gastenkamer niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Meer dan  0 jaar geschiedenis!

Reserveer Nu!