Veelgestelde Vragen

Antwoord op al uw veelgestelde vragen over onze B&B

Op deze pagina geven we antwoord op de veelgestelde vragen over onze B&B, zodat u de gewenste informatie heeft voor uw overnachting bij onze B&B in Netersel, De Kempen in Noord-Brabant. Wordt uw vraag met onderstaande niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op!

Coronamaatregelen

Kan ik Corona proof verblijven?
Gasten die bij ons willen komen om te genieten van de rust en de ruimte, kunnen wij ook in deze tijd een fijn verblijf aanbieden. Er is voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand te bewaren. Rekening houden met elkaar en handhygiëne zijn hierbij sleutelwoorden. 
Zelf zullen wij niet gauw een reservering afzeggen maar als één van ons ziekteverschijnselen vertoont die zouden kunnen wijzen op het virus, dan zullen we u dit natuurlijk onmiddellijk laten weten. Wij verwachten van u hetzelfde.

Inchecken en uitchecken

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
Gasten worden op de dag van aankomst tussen 14.00 en 22.00 uur verwacht. Graag willen we u vragen, indien mogelijk, om ons op voorhand te laten weten hoe laat u ongeveer aankomt. Zo kunnen wij zorgen voor een warm welkom! Bij vertragingen kan u ons altijd telefonisch bereiken.

Hoe laat moet ik uiterlijk uitchecken?
Op de vertrek dag wordt u verzocht om voor 11.00 uur uw kamer te verlaten.

Kan ik mijn bagage tijdelijk bij jullie achterlaten?
Op basis van beschikbaarheid is dit bespreekbaar. Wij beschikken echter niet over een bewaakte stalling. Het stallen van bagage is daarom altijd op eigen risico.

Annuleren en wijzigen

Tot wanneer kan ik kosteloos annuleren of wijzigen?
U kunt kosteloos annuleren tot 5 dagen (tot uiterlijk 12.00 uur) voor de incheckdatum, daarna wordt de eerste nacht van uw reservering aan u berekent. Wij bevestigen uw annulering altijd. Uiteraard is het vervelend als gasten hun reservering annuleren. Omdat wij er van uitgaan dat u dit met reden doet bent u ons geen verdere kosten verschuldigd en hopen wij u een andere keer te mogen begroeten.

Betalingen

Wat is inbegrepen in de prijs?
De prijzen zijn per nacht per kamer en inclusief ontbijt.

Kan ik met een creditkaart betalen?
Wij zijn een kleinschalige B&B waar we geen creditkaart faciliteiten kunnen bieden. U kunt vooraf via bankoverschrijving betalen of contant ter plaatse.

Wanneer wordt betaling verwacht?
Bij voorkeur bij aankomst maar uiterlijk bij check-out. Op een later moment betalen is helaas niet mogelijk.

Faciliteiten van de B&B

Waar kan ik parkeren?
Onze B&B beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten. Parkeren is echter altijd op eigen risico.

Is er WIFI in de B&B?
Ja, er is WIFI beschikbaar door de gehele B&B.

Welke ruimten zijn gedeeld met de andere gasten?
De huiskamer, buitenruimte, tuin, zwembad en sauna zijn voor gezamenlijk gebruik.

Mag de sauna gebruikt worden?
De sauna kan in overleg (met de andere gasten) gebruikt worden voor max. 4 personen tegelijk. Gebruik sauna kost voor 3 uur €12,50. Badjas en badlaken kunt u zelf meebrengen of bij ons huren voor €2,50 p.p.

Wanneer is het zwembad geopend?
Opening van het zwembad is seizoensgebonden. Het tijdstip waarop er gestart wordt met het verwarmen van het water hangt af van de weersomstandigheden. Als het zwembad weer in gebruik is genomen kan dagelijks tussen 08.30 en 23.00 gezwommen worden mits de andere gasten er geen hinder van ondervinden. Drank in een glas in en op de rand van het zwembad is niet toegestaan.

Waar kan ik een fiets huren?
U kunt fietsen huren bij Oma Neeske te Netersel, vooraf reserveren is wenselijk.

Mag ik roken in jullie B&B?
In de buitenruimte mag gerookt worden mits de andere gasten er geen hinder van ondervinden.

Faciliteiten van de gastenkamers

Hoeveel slaapplaatsen zijn er per kamer?
Iedere slaapkamer is ingericht voor 2 personen. Op verzoek kan er een extra matras worden geregeld. De kosten voor een derde persoon bedragen €25,-

Wij slapen graag ieder in ons eigen bed, kunt u de bedden uit elkaar schuiven?
De bedden kunnen niet uit elkaar geplaatst worden. Standaard zijn de Brocante kamer en de Pastoriesuite opgemaakt met een tweepersoonsdekbed. Als u het bed graag opgemaakt wilt hebben met twee eenpersoonsdekbedden vermeldt dit dan bij uw reserveringsaanvraag.

Bezoekers, kinderen en huisdieren

Heeft u een kinderbedje beschikbaar?
Overal in en om onze B&B bevinden zich kunstobjecten. Daar zijn wij zuinig op en om mogelijke beschadiging te voorkomen hebben wij ervoor gekozen om geen kinderen tussen 1 en 11 jaar te ontvangen. Daarom is er géén kinderbedje aanwezig.

Mag ik mijn huisdier meenemen?
Helaas laten we geen dieren toe in onze B&B (tenzij u met een goudvisje reist; daar kunnen we een oogje voor dichtknijpen!). Naast praktische en hygiënische redenen, doen we dit ook om ervoor te zorgen dat elke gast zich op zijn gemak voelt.

Mogen wij vrienden en familie ontvangen in de B&B?
Onze B&B is helaas enkel toegankelijk voor gasten. Wilt u graag samen met een paar familieleden of vrienden genieten van onze B&B? Dan kunt u alle gastenkamers boeken en tezamen bij ons verblijven.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Is de B&B rolstoeltoegankelijk?
Nee, onze B&B is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ik ben minder valide of slecht ter been, is dit een probleem?
Omdat B&B D’Oude Pastorie gevestigd is in een historisch monumentaal pand, zijn er meerdere verdiepingen zonder de aanwezigheid van een lift. U kunt hier dus jammer genoeg niet logeren als de trap nemen niet mogelijk is.

Eetmogelijkheden en dieetwensen

Vanaf en tot welke tijd kunnen we ontbijten?
Het ontbijt wordt geserveerd op een door u gewenst tijdstip tussen 07.00 en 10.00 uur.

Kunt u een glutenvrij ontbijt verzorgen?
In overleg kunnen we met de meeste allergieën rekening houden.

Is er een koelkast?
In de buitenruimte staat een tafel model koelkast. Deze kan mede gebruikt worden door de gasten.

Kan ik zelf een maaltijd bereiden?
In de buitenruimte kunt u een eenvoudige maaltijd bereiden. Hiervoor is een magnetron, een grilplaat, een BBQ en een één-pits camping gaspitje aanwezig. Serviesgoed, bestek en een gedeelde koelkast zijn daar ook aanwezig. Wij gaan ervan uit dat u bij gebruik hiervan er voor zorgt dat e.e.a. schoon en afgewassen terug op zijn plek komt.

Mogen we buiten barbecueën?
Gourmetten, fonduen en grillen is alleen in de buitenruimte toegestaan, BBQ-en enkel op het terras of grasveld voor de buitenruimte.

Kan ik een maaltijd laten bezorgen?
Ja dit kan. Er zijn een aantal restaurants welke bezorgen in de regio, we kunnen u daarover adviseren.

Zijn er goede restaurants in de omgeving?
Ja zeker. Binnen een straal van 10 kilometer zijn diverse restaurants beschikbaar. We zijn meer dan bereid om u een aantal heerlijke lokale restaurants aan te raden. We hebben de meeste zelf getest!

Is er een supermarkt in de buurt?
De dichtstbijzijnde supermarkt is ongeveer 5 kilometer verwijdert van onze B&B.

Bereikbaarheid en de regio

Waar kan ik parkeren?
Onze B&B beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor onze gasten. Parkeren is echter altijd op eigen risico.

Is de B&B bereikbaar met openbaar vervoer?
Helaas is onze bed and breakfast slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt op treinstation Eindhoven bus 319 naar Bladel busstation nemen. Deze bus rijdt meerdere keren per uur. Vanaf Bladel busstation kunt u buurtbus 291 naar Netersel nemen, deze rijdt een paar keer per dag. De buurtbus stopt op het Carolus Simplexplein. U loopt vanaf de halte richting de kerk en slaat dan rechtsaf de hoeve in. Na ongeveer 5 a 10 minuten wandelen bereikt u onze B&B aan uw linkerhand.

Bieden jullie luchthaven vervoer of andere transfers aan?
Nee, wij zijn helaas niet in de gelegenheid vervoer voor u te verzorgen. Er zijn diverse taxi bedrijven actief in de regio, zoals Taxi de Kempen (Casteren) en Taxi Coppens de Mulder (Reusel). Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Is uw B&B een goede uitvalsbasis om de rest van Nederland te verkennen?
Onze B&B is gevestigd in het zuiden van Nederland, tegen de Belgische grens aan. Indien u graag steden zoals Amsterdam en Rotterdam verkent dan dient u rekening te houden met minimaal 1 a 2 uur reistijd met de auto, langer met OV. Onze B&B is daarom vooral geschikt indien u de Kempen of Noord-Brabant wilt verkennen.